Garderobe med funktionalitet og design i fokus

I samarbejde med PORCELANOSA kan vi tilbyde gaderobeløsninger i lige det udtryk, der måtte efterspørges. 

Garderobe

Keywords, som beskriver garderobeløsningerne fra PORCELANOSA Group. 

Modularitet

Design

Elegance

Konceptet med garderobeløsningerne er bl.a. defineret af lige linjer, funktionalitet og stor kapacitet i de forskellige opbevaringsenheder. Layoutet af interiøret i garderobeskabe og walk-ins kan fuldt ud tilpasses, så det produceres til dine individuelle behov.

Garderoberne kommer i en lang række forskellige finish, inklusive glat eller struktureret laminat, HPL, mat eller blank lak, træfinér og de nyeste nye tilføjelser Keramiske fliser eller Krion – alt sammen i en bred vifte af farver til lige præcis det udseende, som du ønsker.

Garderobe fra DOKK16
Garderobe Gamadecor Porcelanosa Wardrobe

Følelsen af ren tilfredshed med en velorganiseret garderobe opnås gennem PORCELANOSA Groups udvalg af garderobeskabe og walk-in-skabe, der alle tilbyder sin kendetegnede kvalitet. Modulære enheder, design og elegance giver optimal tilpasningsevne til at skabe eksklusive og funktionelle løsninger.

Garderobeløsninger fra PORCELANOSA fåes i lige det udtryk der måtte efterspørges. Om behovet er en åben løsning med synlige detaljer eller en aflukket løsning kan PORCELANOSA imødekomme ønsket.

PORCELANOSA garderober kan leveres i samme store udstrækning af farver som til deres køkkener og badeværelsesløsninger – alt fra træfinér til lakeret overflader.

Alt produktion er på deres strømlignet fabrik i Spanien ved Villa Real.

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores gaderobekonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os