Unikke løsninger til byggeri

Hos DOKK16 tilbyder vi facadebeklædning fra PORCELANOSA Group i et bredt udvalg af overflader og finishes, hvilket giver et utal af muligheder i forhold til design

Facadebeklædning

Hos DOKK16 tilbyder vi facadebeklædning fra PORCELANOSA Group i et bredt udvalg af overflader og finishes, hvilket giver et utal af muligheder i forhold til design. Facadebeklædningen er lavet således, at der er et muligt udtryk for enhver smag. Så uanset om der er tale om marmor-, træ-, betonlook eller glatte overflader, shiny eller mat overflade, vil det være muligt at imødekomme det arkitektoniske udtryk, der ønskes til lige netop jeres bygning.

De keramiske fliser til facadebeklædning fås i størrelser op til 3 x 1,5 meter og i en tykkelse fra 12mm og ned til 3mm med en glasfiber forstærkning.

De keramiske fliser til facadebeklædning har en lang række egenskaber; modstandsdygtige overfor pletter, kemikalier, maksimal holdbarhed og vejrbestandige overfor ekstreme temperaturer og fugtighed, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor blandet andet frost og brand.

Facadebeklædning til byggeri
Keramiske fliser til loft og væg fra Porcelanosa

Keramiske fliser

For PORCELANOSA Group er naturen og dens ressourcer ikke kun en prioritet, men også en inspirationskilde – Derfor udviklingen af keramisk parket eller keramisk sten.
Cement er ligeledes et materiale, som findes i flere af PORCELANOSA Groups kollektioner. Baseret på cementens tekstur og enkelhed er de keramiske kollektioner meget bæredygtige, da de er fremstillet af genbrugsmaterialer. 

Brugen af keramiske vægfliser for at skabe en kunstnerisk tilstedeværelse, er blevet en populær tendens inden for design og arkitektur.
Træfinish transmitterer for eksempel varme, alsidighed og karakter, mens keramiske fliser med cement finish giver et troværdigt industrielt look.

Disse egenskaber findes i det unikke PORCELANOSA Group sortiment, som er berømte for deres holdbarhed og høje kvalitet.

Mosaikfliser

Med mosaikfliser kan man imponere og skabe personlighed og forskel på ethvert rum.
Mosaikflisernes originale æstetik og deres uregelmæssige overflade, gør dem til en unik udsmykning og speciel detalje, hvor end man ønsker det.

Hvis du ønsker at dække en eller flere flader i et rum med personlighed og originalitet, er mosaikflisen en god mulighed at tage i betragtning.

Hos DOKK16 finder du farverige mosaikfliser, som er lavet i en bred vifte af materialer, herunder naturlige sten, som marmor og travertin og skifer, glasmosaikker, metalmosaikker samt træmosaikker.

Hver mosaikflise adskiller sig fra hinanden; forskellige former, æstetik, farver, materialer og designs, hvilket giver uendelige muligheder, for at finde et særpræget og originalt valg.

Mosaik fliser DOKK16 i samarbejde med Porcelanosa Group
Badekabiner Butech Monobath Porcelanosa

Badekabiner

Præfabrikerede badekabiner repræsenterer et nyt koncept for byggesektoren.
Dette nye konstruktionssystem består i at skabe hele badeværelser lavet af beton med en let metalkonstruktion, hvor alle komponenter er fuldt installeret, klar til at blive monteret direkte over gulvplader og forbundet til de forskellige vand-, el- og ventilationskredse.

Fordelene ved de præfabrikerede badekabiner kan hovedsageligt tilskrives eksternalisering af de forskellige opgaver, som er involveret i opbygningen og indretning af et badeværelse, som alle foregår uden for pladsen.
Dette er især nyttigt for bygninger med et stort antal badeværelser, såsom hoteller, hospitaler eller boligerkomplekser.

Fra PORCELANOSAs fabrik i Spanien installeres modulerne til badeværelserne, hvorfra de leveres direkte til byggepladsen, hvor de er klar til at blive monteret.

Book et møde med vores byggeri-konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os