Unikke løsninger til byggeri

Hos DOKK16 tilbyder vi facadebeklædning fra PORCELANOSA Group i et bredt udvalg af overflader og finishes, hvilket giver et utal af muligheder i forhold til design

Byggeri, facadebeklædning dokk16

Facade-beklædning

Uanset om der er tale om marmor-, træ-, betonlook eller glatte overflader, shiny eller mat overflade, vil det være muligt at imødekomme det udtryk, der ønskes til lige netop jeres bygning.

Keramiske fliser

Brugen af keramiske fliser for at skabe en kunstnerisk tilstedeværelse, er blevet en populær tendens inden for design og arkitektur. 

Mosaikfliser

Mosaikflisernes originale æstetik og deres uregelmæssige overflade, gør dem til en unik udsmykning og speciel detalje, hvor end man ønsker det.

Badekabiner

Præfabrikerede badekabiner repræsenterer et nyt koncept for byggesektoren. Dette nye konstruktionssystem består i at skabe hele badeværelser lavet af beton med en let metalkonstruktion, hvor alle komponenter er fuldt installeret.

Derfor skal du bruge os som leverandør til dit projekt

Tidsbesparende

At få leveret facadebeklædninger og fliser kan spare tid på projektet, da det eliminerer behovet for at rejse til et lokalt byggemarked eller producent og transportere materialerne til byggepladsen.

Overkommelig pris

Skab dit drømmebadeværelse med lethed og en overkommelig pris.

Høj kvalitet og holbarhed

Vi har adgang til materialer af højere kvalitet og mere specialiserede materialer end lokale byggemarkeder. 

Bredt udvalg

Hos DOKK16 har vi et bredt udvalg af forskellige finishes, så du kan få lige netop det, du søger. 

Tryghed og god vejledning

Vi har specialiserede eksperter, der kan tilbyde rådgivning om de bedste materialer og installationsteknikker, så du kan føle dig tryg i dit næste projekt. 

Book et møde med vores byggeri-konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os