Erhvervs- og privatindretninger

Vi bestræber os på at opfylde jeres ønsker og behov, så vi kan opnå den optimale indretningsløsning til lige præcis jeres behov.

3D-visualiseringer

Hos DOKK16 ønsker vi altid at opfylde jeres ønsker og behov, så vi kan opnå den optimale indretningsløsning til jeres projekt. Vi ser indretning som en proces, hvor I er med gennem hele forløbet – Vi udarbejder derfor løbende visualisering af projektet i form af 3D-tegninger, moodboards og virkelighedsbilleder. Med disse hjælpemidler kan vi sammen forme det resultat, som vil skabe de bedste rammer for netop jeres virksomhed. 

En fotorealistisk gengivelse af dit kommende projekt med form og materialer kan udføres meget tidligt i projektets udformning, hvilket betyder, at der kan foretage ændringer uden nævneværdige omkostninger, der kommer til alles fordel.  

Vi står som totalleverandør for hele projektet og kan derfor give et realistisk helhedsbillede af det færdige resultat, ved at udarbejde en professionel plantegning samt en realistisk rendering af 3D-tegningen.  

3D visualiseringer af indretning erhverv og privat
Hotel indretning radison red aarhus

Indretning af hotel

Ved indretning af hoteller, står vi hos DOKK16 til rådighed som både leverandør, rådgiver og sparringspartner.

Fra det tidspunkt vi bliver en del af indretningen af hotellet, deltager vi altid i en åben og gennemsigtig dialog med kunden. Således opnås der en rød tråd i hotelindretningen, og ligeledes skabes et åbent og ærligt samarbejde, for at realisere vores kundernes forventninger.

Da vi har megen erfaring og kendskab til hospitality branchen, er vi opmærksomme på, at de enkelte processer kan tage lang tid og, at der ofte er mange parter involveret i beslutningstagen. Derfor tilbyder vi en stor fleksibilitet indenfor både design, levering, deadlines og budgetter.

Indretning af kontor / mødelokale

Hos DOKK16 hjælper vi jer med at skabe nogle funktionelle såvel som inspirerende rammer for jeres virksomhed.
Vi står som totalleverandør af indretningen af kontor og mødelokaler, samt står vi til rådighed som både leverandør, rådgiver og sparringspartner, uagtet projektets størrelse.

Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe den kontorindretning, I drømmer om, hvad end det gælder indretningen af et enkelt rum eller et helt kontor. Indretning af kontoret handler om meget mere, end hvor kontormøblerne skal stå. Det handler ligeledes om at sørge for, at virksomhedens profil og identitet stemmer overens med den overordnede indretning af kontoret, således der kan skabes nogle troværdige og behagelige omgivelser.

Kontor indretning dokk16
Restaurant indretning dokk16

Indretning af restaurant / café

Ved indretning af restaurant eller indretning af café, står vi hos DOKK16 til rådighed som både totalleverandør, rådgiver og sparringspartner. Hvad end I ønsker at renovere jeres café eller åbne en ny restauration, står vi klar til at finde præcis det visuelle udtryk I ønsker, i åben dialog med jer.

Med henblik på at skabe den rigtige løsning til indretning af restauranten eller caféen, tager vi udgangspunkt i jeres brand, ønsker og behov.
Hos DOKK16 gør vi en dyd ud af at holde os til projektets tidshorisont og jeres budget. Uagtet budgettets størrelse, sørger vi for, at I får størst mulig kvalitet for pengene. Dette gør vi gennem projektstyring, som laves on og off location, og tilbyder hermed stor fleksibilitet. 

Det er vigtigt for os hos DOKK16, at opfylde alle jeres design- og kvalitetskrav og skabe et visuelt udtryk, som får indretningen af restauranten eller caféen til at skille sig ud fra mængden.

og meget meget mere… 

Samarbejdspartnere

Wendelbo
Ro Collection logo
HAY Logo
Temptec
Innovation Living Logo
GUBI Logo
&Tradtion Logo
FLOS Logo
Louis Poulsen Logo
Bolia Logo
Pedrali Logo
Miele
Frost Danmark logo
NORR11
Sørensen Læder
Temptec
Sørensen Læder
Ege Tæpper

Book et møde med vores indretningskonsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores indretningskonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os