DOKK16

Siden 2012 har vi beskæftiget os med levering af indretningsløsninger til erhverv. Sidenhen har virksomheden udviklet sig til, at omfatte en A-Z totalleverance af kvalitetsløsninger til byggeri og erhvervsindretning.

Vi stræber efter at tilbyde erhvervslivet en problemfri håndtering og levering fra de tidlige designfaser til det sidste møbel stilles på plads og byggeriet er klar til levering. Hvorfor vi gør vores yderste, for at tilbyde den helt rigtige løsning til lige præcis dit byggeri og indretning.

Vi tilbyder

Hos DOKK16 er vi eksperter inden for erhvervsbyggerier og -indretning, og leverer unikke A-Z løsninger med design og levetid i fokus. Vi brænder for at være din sparringspartner og uhøjtidelige problemknuser, og for at realisere dine visioner og idéer undervejs i processen.

Hos DOKK16 sætter vi en ære i at se de store og små sammenhænge, så vi opnår den mest optimale løsning for netop dit projekt – tilpasset dine visioner og dit budget.

DOKK16 hjælper med at realisere dine byggevisioner og indretningsidéer. Og sammen skaber vi gennemtænkte resultater med rum, der langt ind i fremtiden gør en forskel for virksomheder og deres medarbejdere. Ud fra devisen: unikt er vores standard.

Om Dokk16
Vol. magazine læs om DOKK16

Mere om DOKK16?

DOKK16 har I mange år beskæftiget sig med salg af komplette indretningsløsninger til erhverv, hvor fokus har været på at forene design, funktionalitet og holdbarhed. Læs mere om DOKK16 i Vol. Magazine ved at trykke på knappen nedenunder.