Badeværelse med slående design

I samarbejde med PORCELANOSA kan vi tilbyde alt fra klassiske designs til banebrydende avantgarde-designs. 

Bad

PORCELANOSAs badeværelsesmøbler er fuldt konfigurerbare, og giver mulighed for tilpasning af enhver dimension og atmosfære.
Vi har et stort udvalg af enheder med låger, skuffer, spejle, åbne hylder, greb og endda forskellige vaske og armaturer, hvilket giver en ideel mulighed for at opnå et funktionelt badeværelse.

De forskellige stilgrupper tillader den enkelte, at opnå præcis den stemning og det design man drømmer om. Møblerne er bygget op omkring de samme gode egenskaber som PORCELANOSAs køkkenserier, hvor design, kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og pris er omdrejningspunktet.
Hver enkelt design er i flere forskellige dimensioner.

Gamadecor Porcelanosa serien edge badeværelse indretningsarkitekt dokk16

Slående designs og …

Moderne badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler med slående design gør ethvert badeværelse til et yndlingsrum i hjemmet. Mulighederne for badeværelsesmøbler fra PORCELANOSA Group spænder lige fra klassiske designs til banebrydende avantgarde-designs. Samt muligheden for at kombinere traditionelle og naturlige materialer såsom træ, med innovative finish inklusive lakker og glas.

Gamadecor bad håndvask spejl indretning
Gamadecor badeværelsesindretning undervask smal med spejl
Gamadecor porcelanosa Dokk16 to vandhaner aflangt spejl

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores badeværelseskonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os