Keramiske fliser

Keramiske fliser til gulv

De keramiske fliser til gulv fra PORCELANOSA Group skiller sig ud grundet deres bemærkelsesværdige styrke, innovative design og omhyggelige finish.
De keramiske fliser til gulv er designet med inspiration fra naturlige materialer såsom træ og sten, samt industrielle materialer såsom cement og metal. De keramiske fliser til gulv giver ethvert rum en øget følelse af varme og kontinuitet. De keramiske fliser til gulv er designet i flere stilarter og deler samme struktur, hvilket gør det muligt at forene og skabe en rød tråd i forskellige områder.

Keramiske fliser DOKK16
Keramiske fliser til loft og væg fra Porcelanosa

Naturen som inspirationskilde

For PORCELANOSA Group er naturen og dens ressourcer ikke kun en prioritet, men også en inspirationskilde – Derfor udviklingen af keramisk parket eller keramisk sten.
Cement er ligeledes et materiale, som findes i flere af PORCELANOSA Groups kollektioner. Baseret på cementens tekstur og enkelhed er de keramiske kollektioner meget bæredygtige, da de er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Natursten har også en stærk tilstedeværelse hos PORCELANOSA Groups kollektioner, og gengivelsen af strukturen af granit, kalksten, kvartsit og basalt ses derfor i flere kollektioner af keramiske fliser til gulv.
Af de forskellige stilarter er sand, grå, hvid og beige-farvede fliser blandt de mest populære.

PORCELANOSA Group er specialiseret i design og fremstilling af keramiske gulve. Deres teknologiske innovation og produktkvalitet har gjort dem til en førende koncern inden for den indenlandske og internationale sektor.

Keramiske fliser til væg

De keramiske fliser til væg fra PORCELANOSA Group er defineret af deres innovative og diskrete design, høje tekniske ydeevne og glatte struktur. De keramiske fliser til væg er designet til alle typer projekter og kan integreres i ethvert rum uden at skabe kontrastererende rum.

De keramiske fliser til væg er ligeledes designet til at supplere eller fremhæve et projekts hovedstruktur, forbedre akustisk og beskytte områder som badeværelser og opholdrum.

Brugen af keramiske vægfliser for at skabe en kunstnerisk tilstedeværelse, er blevet en populær tendens inden for design og arkitektur. Træfinish transmitterer for eksempel varme, alsidighed og karakter, mens keramiske fliser med cement finish giver et troværdigt industrielt look.

Disse egenskaber findes i det unikke PORCELANOSA Group sortiment, som er berømte for deres holdbarhed og høje kvalitet. Orientalsk, rustik eller industriel stil, lineær eller struktur – De keramiske fliser til væg passer forskellige kundebehov og profiler.

Keramiske Fliser fra Porcelanosa

Keramiske fliser et et ideelt valg til beklædning af vægge takket være deres fremragende kvalitet. Om de er til brug i hjemmet eller i offentlige bygninger, tilbyder de keramiske fliser til væg et stort udvalg af dekorative muligheder.

Hos PORCELANOA Group findes et bredt sortiment af keramiske fliser til væg, hvor man kan finde stilarter lige fra originale designs med kunsteriske mønstre til designs, der gengiver naturlige materialer, såsom marmor og træ.

Keramiske fliser i stor format

Sortimentet af keramiske fliser til væg i stort format fortjener en særlig omtale. XL-designs på 45 cm x 120 cm og de nye XXL-format på 59,6 cm X 150 cm er ideelle, da de er hurtigere at installere, især i store projekter og kræver færre fuger. Disse modeller har de samme tekniske egenskaber som regulære størrelser, og tilføjer samtidigt et strejf af eksklusivitet og prestige.

Kontakt os