Porcelanosa Group

PORCELANOSA Group er en af verdens førende producenter af keramiske fliser, køkkenmøbler, præfabrikerede badeværelseskabiner samt andre badeværelseselementer.

Gå til Porcelanosa

PORCELANOSA Group

… er en af verdens førende producenter af keramiske fliser, køkkenmøbler, præfabrikerede badeværelseskabiner samt andre badeværelseselementer. Virksomheden er i dag repræsenteret i 150 lande, hvor DOKK16 er en af de få forhandlere i Danmark.

Det kreative og innovative designteam hos PORCELANOSA Group udvikler produkter, der løser nutidens udfordringer samt stiller spørgsmål til fremtiden med konstant genopfindelse.

PORCELANOSA Group har verdensomspændende anerkendelse inden for keramiske gulv- og vægfliser grundet den løbende indsats af forskning og kvalitetssikring. Fliserne produceres i en lang række forskellige formater og deres højteknologiske egenskaber, innovative design samt høje kvalitet definerer produkterne.

PORCELANOSA Group producerer endvidere kvalitetskøkkener, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Derudover fremstiller de modulære badeværelsesmøbler, der kan tilpasses enhver stil og projekt.

Porcelanosa Kitchen Bath Gamadecor
Keramiske fliser til loft og væg fra Porcelanosa

Sortiment og produktion

Virksomheden tilbyder ligeledes specialiserede løsninger til offentlige rum, såsom hoteller, restauranter, industrikøkkener mm. Produkterne kombinerer et attraktivt og praktisk design i en meget høj kvalitet, som i disse rum er påkrævet.

PORCELANOSA Group udvikler endvidere solide overfladematerialer. Overfladematerialet, Krion, ligner natursten, men består af to tredjedele naturlige mineraler og en lav procentdel af meget resistente harpikser. Denne sammensætning medfører mange attraktive egenskaber, herunder lav vedligeholdelse, nem rengøring samt en høj holdbarhed. Det er et alsidigt materiale, der er i stand til at tilpasse sig alle typer projekter.

PORCELANOSA Group har siden start haft stort fokus på miljøbeskyttelse og bæredygtighed. Virksomheden har forbedret sit produktionssystem igennem mere end 30 år for at minimere dets indvirkning på miljøet. PORCELANOSA Group fokuserer på at reducere forbruget af vand og energi i designet af deres produkter.