Indretning af konference / undervisningslokale

Indretning af undervisningslokaler og konferencerum

Indretningen af konferencelokalet/undervisningslokalet skal give gode betingelser for en varieret undervisning, faglig fordybelse, samt ro og trivsel. Derudover skal indretningen af konference/undervisningslokalet gerne være fleksibel, så indretningen kan tilpasses efter den aktivitet der udføres i lokalet. I undervisningslokaler kan dette f.eks være muligheden for at arbejde i grupper i små “kroge”, mens der i konferencelokalet måske skal være mulighed for at holde andre arrangementer, hvor stole og borde skal stables og fjernes.

Hos DOKK16 står vi til rådighed som totalleverandør, rådgiver og sparringspartner til dit indretningsprojekt, hvor vi følger projektet fra den indledende kontakt til den endelige indretning af konferencelokalet/undervisningslokalet.

Efter at have besøgt jeres virksomhed, fastlagt jeres behov, ønsker og arbejdsrutiner, udarbejdes en optimal indretningsløsning til lige netop jeres virksomhed. Vores fokus ligger i, at se indretningen af konferencelokalet/undervisningslokalet i en større sammenhæng, så der opnås en fleksibel indretningen som kan tilpasses flere arbejdssituationer.

Indretning af konference

Fokus på generel velvære i indretningen

Uanset om der er tale om indretning af et undervisningslokale eller indretning af et konferencelokale, er akustik et altafgørende element i indretningen, da der er tale om lokaler med mange mennesker samlet på én gang. Akustikken har en stor betydning i forhold til trivsel, koncentration, stressniveau og den generelle velbefindende i lokalet.
Akustik er dog kun ét af mange elementer der skal tages højde for, når man indretter lokaler som bruges til bl.a. undervisning. Ligeledes skal der tages højde for korrekt belysning, ergonomien i møblementet, samt indeklima.

Som totalleverandør af indretningen af konference/undervisningslokaler er vi med til at rådgive og vejlede om, hvordan man på bedst mulig vis tager højde for disse elementer i lige præcis jeres valgte indretning, så jeres kunder, besøgende eller elever får den bedst mulige oplevelse af konference/undervisningslokale.

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os