Indretning af foyer/reception

Indretningen af foyeren/receptionen er ofte det gæster og kunder møder som det første, hvorfor indretning skal føles indbydende og imødekommende. I samarbejde med kunden, udarbejder vi hos DOKK16 en indretning som imødekommer alle kundens ønsker og behov, samt krav og funktioner. 

Ligesom alt anden indretning, anbefaler vi at indretningen af foyeren/receptionen afspejler virksomheden. Gæsten og kunden skal ikke være i tvivl om, hvilken stil og koncept de kan forvente af resten af virksomheden. 

Hos DOKK16 vil vi som leverandør og rådgiver, være med til at udfordre den traditionelle tankegang, så der gennem indretningen af foyeren/receptionen opnås en optimal rumudnyttelse og skabes et behagelige opholdsmiljø.

Vores brede sortiment og gode samarbejdspartnere, giver os mulighed for at finde den helt rette indretning til lige netop jeres foyer/reception uanset størrelse, budget, behov og designønsker.

Indretning af kantine

Funktioner i indretningen af foyer/reception

Vi ved at funktionerne i indretningen af foyeren/receptionen kan være mange, og som oftest er det et rum hvor et større antal personer opholder sig. Derfor er akustikken ligeledes en vigtig faktor at tænke ind i indretningen af foyeren/receptionen.
I samarbejde med kunden og vores førende samarbejdspartnere, finder vi frem til den ideelle akustikløsning til hver enkelte kundes indretning af foyer/reception – her kan der både være tale om diskrete integreret løsninger eller store iøjnefaldende akustikløsninger, som kan fungere som kunst og dekorationer.

I en foyer/reception skal gæsten og kunden have mulighed for at kunne hænge sit overtøj. I den forbindelse kan vi hos DOKK16 tilbyde speciallavede garderobeløsninger, som designes lige efter den enkeltes ønske. Dette giver mulighed for at sætte et personligt præg på designet og ligeledes tage højde for specielle ønsker i forhold til funktionaliteten i produktet.

Indretning af kantine

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os