Radisson RED

Kom tæt på, hvor det sker, på det elegante hotel i centrum af Aarhus

Hos Nordens første Radisson RED Hotel i hjertet af Aarhus, har vi hos DOKK16 været totalleverandør af indretningen og møblering. Opgaven bestod af kompletindretning af 78 værelser, atrium, restaurant, bar, reception, konference og mødelokaler samt grab&go område.

Hele projektet og konceptet bag Radisson RED har haft fokus på den lokale kultur, samt at give gæsten en anderledes og uforglemmelig hoteloplevelse, hvor indretningen afspejler det pulserende og kulturrige liv i Aarhus.

Som en del af processen fra start, har vi haft et konstant fokus på at levere et unikt produkt i overensstemmelse med Radisson RED konceptet.
Til indretningen er der anvendt nye, kendte designs, hvor et gennemgående tema har været Radisson REDs røde signaturfarve og urban stemning. Ydermere er der inkluderet custom-made løsninger blandt andet i form af gaderobeløsninger tilpasset hvert enkelt værelse,

Til hotellets hjerte, det 350 m2 store atrium, er der designet speciallavede lysinstallationer, som hænger ned fra det 15 meter høje glasparti i loftet.

Radisson RED Aarhus indretningsprojekt Hotel

Hør nærmere om projektet for

Radisson RED