Alle hallerne byder på 12 indendørs baner med tilhørende loungeområde, køkken, shop med det nyeste indenfor padelbat, tøj og sko, samt moderne omklædningsrum.
Derudover indeholder Aarhus hallen mødelokaler, kontorlokaler og stort fællesområde.

Stilen i PadelPadel er nordisk og industriel med et strejf af balinesisk inspirerede detaljer.

Under hele processen har DOKK16 haft fokus på, at levere et unikt produkt i overensstemmelse med PadelPadels gennemgående koncept.
Til indretningen hos PadelPadel er der primært anvendt custom-made løsninger samt kendte designs, som alt sammen har været med udgangspunkt i industrielle og naturinspirerede materialer.

Til alle hallerne er der leveret custom-made køkken fra PORCELANOSA med mørke fronter, samt både bordplade og stænkplade i brun variant af Krion. Kontorlokalerne er indrettet med custom-made skriveborde ligeledes med Krion bordplader.

PadelPadel Aarhus
PadelPadel shop

Materialerne fra køkken og kontor er trukket videre hen i shoppen, som skaber en rød tråd gennem hele hallen samt blikfang, så snart man træder ind.

Shopløsningen er udført med både hangers, hylder, lukket opbevaring og udstillingspodier, hvilket skaber de idelle forhold til både udstilling og salg af det nyeste udstyr inden for padel.

DOKK16 har ligeledes været leverandør af gulv, fliser til shop, toiletter og omklædningrum.