Indretning af kantinen & køkkenområdet

Hos DOKK16 ved vi at kantinen er et vigtigt rum. Det er nemlig rummet, hvor medarbejderne samles og ikke mindst der hvor der dannes fællesskaber. Derudover kan det også være et af de steder, hvor man hver især kobler fra og har mulighed for at lade op til resten af arbejdsdagen, så resten af dagen bliver produktiv. Men det kan også være her, hvor der skal aftales deadlines eller snakkes processer. Af samme grund er det vigtigt, at indretningen af kantinen passer til præcis de formål, som kantinen skal have hos jeres virksomhed og i det hele taget en vigtig del af det, at have en kantine i virksomheden.

Hos DOKK16 kan vi hjælpe med indretning af kantiner; store såvel som små. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, fra hvem vi har adgang til et bredt møbelsortiment, således indretningen af kantinen kan tilpasses præcis jeres ønsker og behov. Vi har også mulighed for at få speciallavet møbler om nødvendigt.
På den måde kan jeres virksomhedskantine få et helt unikt udtryk. 

Indretning af kantine

Gode råd til indretningen af kantinen

Vi vil, hos DOKK16, basere indretningen af kantinen på jeres eksisterende rumplan eller på de eventuelle ønsker I måtte have. Her står vi stærkt hos DOKK16, med et hold af dygtige indretningsarkitekter, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne.
Her vil vi overveje alle elementer; alt fra akustik og belysning til ergonomi og overordnet velvære. Vi hjælper jer også gerne med plantegninger eller 3D-visualiseringer. 

Hos DOKK16 står vi, som totalleverandør til indretning af jeres kantine, til rådighed som leverandør, rådgiver samt sparringspartner. På den måde kan vi sikre det helt rigtige udtryk og indretning af kantinen.

Hovedfokus hos DOKK16 er at imødekomme jeres krav, behov og ønsker, uanset budget. Vi ser kantinen som mere end blot et sted for ”bespisning” af medarbejderne, og hvorfor ikke gøre rummet alsidigt, når man bruger så mange kvadratmeter til netop indretning af kantinen? Det er derfor noget vi hos DOKK16 fokuserer meget på, når vi indretter kantiner. Derfor får valg af materialer og møbler også få stor betydning og kan sagtens få mere end én funktion. 

Jeres udgangspunkt kan både være en helt ny indretning af kantinen, eller vi kan tage udgangspunkt i jeres eksisterende opstilling – det er helt og aldeles op til jer.

Indretning af kantinen eg
Kantine indretning DOKK16 Aarhus indretningsarkitekt så indrettet kontor kantine erhvervslokaler