Indretning af restaurant & café

Indretning af kontor og mødelokale ved dokk16 her er balticagade 16 i aarhus indrettet

Ved indretning af restaurant eller indretning af café, står vi hos DOKK16 til rådighed som både totalleverandør, rådgiver og sparringspartner. Hvad end I ønsker at renovere jeres café eller åbne en ny restauration, står vi klar til at finde præcis det visuelle udtryk I ønsker, i åben dialog med jer.

Med henblik på at skabe den rigtige løsning til indretning af restauranten eller caféen, tager vi udgangspunkt i jeres brand, ønsker og behov.
Hos DOKK16 gør vi en dyd ud af at holde os til projektets tidshorisont og jeres budget. Uagtet budgettets størrelse, sørger vi for, at I får størst mulig kvalitet for pengene. Dette gør vi gennem projektstyring, som laves on og off location, og tilbyder hermed stor fleksibilitet. 

Det er vigtigt for os hos DOKK16, at opfylde alle jeres design- og kvalitetskrav og skabe et visuelt udtryk, som får indretningen af restauranten eller caféen til at skille sig ud fra mængden.

Derfor skal du vælge os til jeres indretning

Pladsudnyttelse

Vi kan hjælpe med at skræddersy indretningen til jeres specifikke behov, så man får mest muligt ud af den tilgængelige plads.

Branding

Vi har en forståelse for, hvordan indretningen kan bruges til at understøtte jeres brand og image, der samtidigt passer til jeres kultur og værdier, og skiller sig ud fra konkurrenten.

Funktionalitet

Vi ved, hvordan man opnår den bedste funktion i en restaurant eller café, samt kan vi designe en indretning, der er nem at bruge, praktisk og har de rette faciliteter til at opfylde jeres gæsternes behov.

Økonomi

Vi ved, hvordan man får mest mulig ud af et budget, og hvordan man kan opnå den bedste værdi for pengene, ved at optimere brugen af plads og materialer i jeres rum.

Sikkerhed

Vi har kendskab til sikkerheds- og sundhedskrav, der gælder for restauranter og caféer, så vi kan sikre, at indretningen opfylder alle krav, så I kan drive forretningen i overensstemmelse med loven.

restarant seafood til indretning af restaurant og cafe display

Kontakt os