Indretning af mødelokale & kontor

Derfor skal du bruge os til indretning af dit kontor

Effektiv brug af plads

Vi har en dyb forståelse for, hvordan man optimalt kan udnytte pladsen i et kontor. Vi skræddersyer kontorindretningen lige efter jeres behov.

Branding

Vi har en dyb forståelse for, hvordan rum kan bruges til at understøtte et brand og image, samt hjælpe med at skabe et arbejdsmiljø, der passer til jeres kultur og værdier.

Funtionalitet

Vi kan designe arbejdspladser, der er nemme at bruge, er praktiske, og har de rette faciliteter til at opfylde jeres medarbejders behov.

Økonomi

Vi ved, hvordan man får mest mulig ud af et budget, og hvordan man kan opnå den bedste værdi for pengene, ved at optimere brugen af plads og materialer på jeres kontor. 

Samarbejde

Vi samarbejder med andre fagfolk, såsom ingeniører, bygningskontraktører, og elektrikere, for at sikre, at projektet bliver udført til tiden og inden for budgettet.

Indretning af dokk16s mødelokale aarhus
Indretning af kontor og mødelokale ved dokk16 her er balticagade 16 i aarhus indrettet

Mere info

Hos DOKK16 hjælper vi jer med at skabe nogle funktionelle såvel som inspirerende rammer for jeres virksomhed.
Vi står som totalleverandør af indretningen af kontor og mødelokaler, samt står vi til rådighed som både leverandør, rådgiver og sparringspartner, uagtet projektets størrelse.

Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe den kontorindretning, I drømmer om, hvad end det gælder indretningen af et enkelt rum eller et helt kontor. Indretning af kontoret handler om meget mere, end hvor kontormøblerne skal stå. Det handler ligeledes om at sørge for, at virksomhedens profil og identitet stemmer overens med den overordnede indretning af kontoret, således der kan skabes nogle troværdige og behagelige omgivelser.

Kontakt os vedr. indretning af kontor