Indretning af hotel

Erhvervsindretning af hotelværelser eller soveværelser her med flotte vægge og keramiske fliser på væggen samt stor seng og gulvtæppe i moderne og minimalistisk udtryk

Ved indretning af hoteller, står vi hos DOKK16 til rådighed som både leverandør, rådgiver og sparringspartner.

Fra det tidspunkt vi bliver en del af indretningen af hotellet, deltager vi altid i en åben og gennemsigtig dialog med kunden. Således opnås der en rød tråd i hotelindretningen, og ligeledes skabes et åbent og ærligt samarbejde, for at realisere vores kundernes forventninger.

Da vi har megen erfaring og kendskab til hospitality branchen, er vi opmærksomme på, at de enkelte processer kan tage lang tid og, at der ofte er mange parter involveret i beslutningstagen. Derfor tilbyder vi en stor fleksibilitet indenfor både design, levering, deadlines og budgetter.

Derfor skal du bruge os til indretning af dit hotel

Ekspertise

Vi har den nødvendige ekspertise til at designe rum, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende, samt hvordan man opnår den bedste balance mellem rummets formål og den ønskede atmosfære, så gæsterne føler sig velkommen.

Branding

Vi har en dyb forståelse for, hvordan rum kan bruges til at understøtte et hotels brand og image, samt skabe en visuel identitet, der passer til hotellets koncept og positionering.

Funktionalitet

Vi ved, hvordan man opnår den bedste funktion i et hotelrum, samt kan vi designe rum, der er nemme at rengøre, er praktiske at bruge, og har de rette faciliteter til at opfylde gæsternes behov.

Økonomi

Vi kan hjælpe med at optimere brugen af pladsen og materialerne i et hotel, hvilket kan spare penge og øge indtjeningen. Vi ved, hvordan man kan opnå den bedste værdi for pengene.

Samarbejde

Vi samarbejder med andre fagfolk, såsom ingeniører, bygningskontraktører, og elektrikere, for at sikre, at projektet bliver udført til tiden og inden for budgettet.

Hotel indretning af her Radisson RED i aarhus

Kontakt os