Indretning af udstillingshuse

Indretning af hjemmet bolig indretningsarkitekt indretningskonsulent få hjælp til indretning boligdesign

Som totalleverandør af erhvervsindretning kan vi hos DOKK16 også tilbyde indretning af udstillingshuse.
For os er det vigtigt, at hver enkelte udstillingshus er indrettet efter det pågældende hus’ materialer, farver og individuelle detaljer.
Hos DOKK16 indretter vi udstillingshuse med fokus på den individuelle stemning og detalje, så jeres besøgende får den bedst mulige helhedsoplevelse af det pågældende udstillingshus, samt mulighed for at lade sig inspirere til deres nye hjem.

Med DOKK16 som leverandør til indretningen af udstillingshuset, kan vi tilbyde fleksible løsninger som imødekommer jeres budget og tidsramme. Vores brede udvalg af leverandører og samarbejdspartnere, tillader os at kunne sammensætte en indretning som matcher lige præcis jeres virksomhed og det pågældende udstillingshus.

For at sikre den helt optimale indretning af udstillingshuset, får i som kunde tilkoblet én kontaktperson fra DOKK16, som vil følge processen fra den indledende kontakt til at den endelige indretning af udstillingshuset står færdig.

Indretning af hjemmet bolig indretningsarkitekt indretningskonsulent få hjælp til indretning

Vi ved at udstillingshuse ofte besøges af forskellige familietyper, hvorfor indretningen af udstillingshuset ligeledes skal afspejle mulighederne for de forskellige familietypers dagligdag – Børneværelset skal emme af kreativitet og leg, soveværelset skal indbyde til ro og privatliv, mens et køkkenalrummet både skal kunne rumme familiesammenkomster og måske en middag uden børn.
Derfor tilpasser vi den enkelte indretning af udstilligshuset til lige netop jeres målgruppe.

Styling eller komplet indretning af udstillingshuset?

Nogle gange kan man trænge til nogle andre øjne på indretning, for at få den stå skarp og tidssvarende. Så har I et udstillingshus som trænger til en opgradering eller har I en møbelpakke fra et tidligere udstillingshus, som trænger til en “fornyelse”, så tilbyder vi ligeledes styling af udstillingshuset.

Hos DOKK16 kan vi tilbyde jer styling både med og uden nye produkter.