Facadebeklædning

Hos DOKK16 tilbyder vi facadebeklædning fra PORCELANOSA Group i et bredt udvalg af overflader og finishes, hvilket giver et utal af muligheder i forhold til design. Facadebeklædningen er lavet således, at der er et muligt udtryk for enhver smag. Så uanset om der er tale om marmor-, træ-, betonlook eller glatte overflader, shiny eller mat overflade, vil det være muligt at imødekomme det arkitektoniske udtryk, der ønskes til lige netop jeres bygning.

De keramiske fliser til facadebeklædning fås i størrelser op til 3 x 1,5 meter og i en tykkelse fra 12mm og ned til 3mm med en glasfiber forstærkning. De har en lang række egenskaber; modstandsdygtige overfor pletter, kemikalier, maksimal holdbarhed og vejrbestandige overfor ekstreme temperaturer og fugtighed, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor blandet andet frost og brand.

facadebeklædning
Facadebeklædning DOKK16

Ventilerede facader

Ventilerede facader et udbredt konstruktionskoncept specielt i det sydelige Europa, men vinder nu øget udbredelse i den nordlige del af Europa.

Med ventilerede facader opnår man luftcirkulation mellem facaden og bygningen, som medvirker til at forhindre fugt, frostskader og samtidigt naturligt regulerer bygningens temperatur i forhold til udeklima og årstid. Varme og kulde trænger dermed ikke ind i bygningen grundet luftcirkulationen. 

Ventilerede facader giver en betydelig forbedring af facadens termiske opførsel, hvilket reducerer forekomsten af solstrålingens indvirkning på bygningskonstruktionen med 80%.

Vedligehold

De keramiske fliser som bruges til facadebeklædningen har mange overlegne egenskaber sammenlignet med alternative facadebeklædninger, i kraft af produktets vejrbestandighed og lysfasthed.

De keramiske fliser kræver minimal vedligehold og kan blot renses med en højtryksrenser – her behøver man hverken algefjerner eller kemikaliebehandling.

Der er hermed tale om et overlegent produkt med en lang levetid, som har både miljømæssige og økonomiske fordele.

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os