Hos Dokk16 tilbyder vi erhvervsindretning fra inderst til yderst

Dokk16 er en kompetent og visionær medspiller, når det gælder indretning af jeres virksomhed

Vi tilbyder indretning af alle typer og størrelser af virksomheder. Fra indretning af kontor, kantine, mødelokaler, hoteller, café og konferencelokaler til reception samt loungeområder.

I Dokk16's showroom, ved den gamle flydedok på havnen i Aarhus, kan I få et indblik i vores brede udvalg inden for belysning, møbler og kvalitetssikrede kontorstole. Dokk16 har fokus på klassisk og holdbart design, der skaber et langsigtet og bæredygtigt resultat for virksomheden og medarbejdere.

I dialog med jer arbejder Dokk16 med fokus på, at forbedre udtrykket i jeres virksomhed. Baseret på virksomhedens ønsker og behov, og med særlig udgangspunkt i jeres daglige, individuelle og gruppebaserede rutiner, skaber vi den rette løsning for jeres virksomhed.

Gennem dialog med vores indretningsarkitekter og jer får vi et indblik i jeres behov og fremtidige ønsker.


Virksomhedens identitet i indretningen

For Dokk16 er det vigtigt , at I som virksomhed, oplever en individuel indretning, som er tilpasset lige præcis jeres virksomhed. Dette vil bidrage med en positiv indflydelse på medarbejdernes trivsel og effektivitet.

Hvad enten I har brug for os som rådgiver, sparringspartner eller leverandør, prøver vi altid at se projektet i en større sammenhæng, så den optimale indretningsløsning for jeres virksomhed opnås.

Efter Dokk16 har besøgt jeres virksomhed, bliver der foretaget en udførlig analyse af projektet. Evnen til at kombinere de rette produkter til enhver arbejdssituation, er grundstenen hos Dokk16.

Vi udarbejder 2D/3D plantegninger, og inddrager relevante eksperter og samarbejdspartnere med det formål, at sikre de optimale udtryk til jeres virksomhed inden for:

  • Møbelindretning

  • Rumudyttelse

  • Belysning

  • Ergonomi

  • Farvevalg

  • Akustik

  • Velvære

Dokk16 samarbejdsaftale

Samarbejdsaftale

 Dokk16 tilsikrer at der løbende tilkøbes suppleringsprodukter til jeres valgte indretning. 

Vi udarbejder gerne en eksklusiv samarbejdsaftale som suppleringsleverandør, for derved at sikre jer en god service, levering og pris fremadrettet.

Sikkerhed for dit køb

Når den nye indretning er afprøvet, kommer vi ud til en kvalitetssikring og opfølgende snak, for at sikre at både indretning og produkter lever op til jeres forventninger og behov. 


Den effektive indretning i din virksomhed

Det er bevist, at en gennemtænkt indretning kan forbedre både effektivitet og trivsel i virksomheden. Ved at skabe optimal indretning, rumudnyttelse, akustik og god siddekomfort i jeres virksomhed opnår virksomheden et attraktivt og inspirerende arbejdsmiljø for kunder og medarbejdere.

Fra klassisk design til nye tendenser

Dokk16 har erfaring med indretning af kontor, mødelokaler, hotel, café, konference, reception, lobby og loungeområder. Ligeledes tilbyder vi totalløsninger inden for kantine og mødeopdækning. Bredden i vores udvalg sikrer, at vi kan imødekomme individuelle udtryk, behov og budgetter.


Kontakt os

Navn *
Navn