Sidder du godt?

 
 
God siddekomfort

En god siddestilling er basalt, hvis du hverdag sidder ved et skrivebord. Det er dog ikke kun vigtigt for dig og dit velvære, men også for virksomheden. God ergonomi kan hindre nedslidning, skader, sygedage og evt. langtidssygdom blandt medarbejderne.

Som virksomhed er man nødt til at tage højde for, at alle mennesker er forskellige og dermed har individuelle behov. Det er derfor vigtigt at vælge en stol, som har mange forskellige indstillingsmuligheder. Dette giver medarbejderne mulighed for, at indstille stolen lige efter deres behov.

Med indstillingsmuligheder menes der, at stolen har en vippefunktion og at både stolesæde og stoleryg kan indstilles i højden, hældningen og dybden

Det er ikke nok, at stolen bare kan køre op og ned. Med indstillingsmuligheder menes der, at stolen har en vippefunktion og at både stolesæde og stoleryg kan indstilles i højden, hældningen og dybden. Det hjælper til at man sidder ret op, giver stabilitet og sikre bevægelsesfrihed for brugeren. Og frygt ej, mange indstillingsmuligheder er ikke ens betydning med, at du fremtidigt skal sidde på et monstrum af stol.

Her hos Dokk16 har vi et meget bredt udvalg af kontorstole fra bl.a. Rumas, Wagner og Vermund Larsen. Vi er enedistributør i Skandinavien af Wagners patenteret Dondola system. Wagners kontorstole har en tredimensionel sædemekanisme, som afkobler den stive forbindelse mellem bunden og sædet, hvilket igangsætter små bevægelser, som lindrer belastningen på rygmarven og samtidigt styreker den.

Så trænger du eller dine medarbejderne til ekstra luksus at sidde på, anbefaler vi en Wagner kontorstol med Dondola systemet. Vi har her vist et par eksempler fra Wagner ErgoMedic-serien, som alle indeholder Dondola systemet.