Præfabrikerede badekabiner

Præfabrikerede badekabiner repræsenterer et nyt koncept for byggesektoren. Dette nye konstruktionssystem består i at skabe hele badeværelser lavet af beton med en let metalkonstruktion, hvor alle komponenter er fuldt installeret, klar til at blive monteret direkte over gulvplader og forbundet til de forskellige vand-, el- og ventilationskredse.

Fordelene ved de præfabrikerede badekabiner kan hovedsageligt tilskrives eksternalisering af de forskellige opgaver, som er involveret i opbygningen og indretning af et badeværelse, som alle foregår uden for pladsen.
Dette er især nyttigt for bygninger med et stort antal badeværelser, såsom hoteller, hospitaler eller boligerkomplekser.

Fra PORCELANOSAs fabrik i Spanien installeres modulerne til badeværelserne, hvorfra de leveres direkte til byggepladsen, hvor de er klar til at blive monteret.

Fordelene ved præfabrikerede badekabiner

1. Kvalitetskontrol: 
I dag er gulvfliser, vægfliser, profiler, badeværelsesmøbler, badeværelsesudstyr mm. kompliceret installationsprocesser.
Hvis disse produkter håndteres af specialiserede fagfolk fra PORCELANOSA Group, gives der større sikkerhed for et ensartet resultat, sammenlignet med enkelte installationer og flere fagfolk involveret på byggepladsen.

2. Tilgængelighed af maskiner og robotteknologi: 
Optimeringen af alle de forskellige opgaver, som er involveret i opbygningen af et badeværelse, skabes uden for byggepladsen i fuldt udstyrede fabrikslokaler med specialmaterialer, maskiner og fagfolk dedikeret til fremstilling af de præfabrikerede badekabiner. Dette reducerer spild og sikrer økonomiske besparelser.

3. Strammere deadlines og omkostningsminimering: 
I øjeblikket efterspørger markedet bedre og hurtigere leveringstider, mens de leder efter nye måder hvorpå de kan reducere omkostninger.
Med industrialiseringen fra PORCELANOSA Groups fabrik i Spanien, givers der mulighed for besparelser i tid og omkostninger. Der opnås reduktioner i byggeprocessen på op til 3 måneder, da de præfabrikerede badekabiner produceres uden for byggepladsen, og arbejdet kan udføres i forbindelse med andre aktiviteter på stedet.

Det betyder ligeledes at kunden bliver bevidst om den endelige pris på det fuldt udstyrede badeværelse placeret på stedet, selv under planlægningsfasen.

4. Effektivitet: 
Alle de punkter, som er diskuteret ovenfor, fører til et nøgleklar koncept, som er effektivitet i byggeprocessen. Dette gavner ikke kun arkitekter, indretningsarkitekter og bygherrer, men også den endelige klient.

Badekabiner Butech Monobath Porcelanosa
Badekabiner Butech Monobath Porcelanosa

Tekniske specifikationer

De præfabrikerede badekabiner fra PORCELANOSA Group er en industriel udvikling af fuldstændigt færdige badekabiner, klar til installation på stedet, som samler kvaliteten af finish og håndværk, hvilket kendetegner PORCELANOSA. De er rettet mod modulopbyggede projekter såsom hoteller, beboelsesejendomme, plejehjem eller hospitaler.

Det indvendige design på hver badekabine bliver tilpasset efter hvert enkelte projekt, så du frit kan vælge mellem det brede udvalg af produkter og finish, der tilbydes af PORCELANOSA Group.

Alle materialer anvendt i badekabinerne er leveret fra PORCELANOSA Group. Opbygningen af modulerne udføres af fagfolk med lang erfaring i placering af keramiske produkter og tilbehør til badeværelset, hvilket sikrer den korrekte installation og minimerer risikoen for eventuelle eftersalgsservicekrav.

Præfabrikerede badekabiner
Badekabiner Butech Monobath Porcelanosa

Funktioner i badekabinedesign og installation

Funktioner i badekabinedesign og installation

Sektioner

Sektioner badekabiner

Dimensioner

Dimensioner badekabiner

Book et møde med vores konsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores byggerikonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os