3D-visualisering

Hos DOKK16 ønsker vi altid at opfylde jeres ønsker og behov, så vi kan opnå den optimale indretningsløsning til jeres projekt. Vi ser indretning som en proces, hvor I er med gennem hele forløbet – Vi udarbejder derfor løbende visualisering af projektet i form af 3D-tegninger, moodboards og virkelighedsbilleder. Med disse hjælpemidler kan vi sammen forme det resultat, som vil skabe de bedste rammer for netop jeres virksomhed.

En fotorealistisk gengivelse af dit kommende projekt med form og materialer kan udføres meget tidligt i projektets udformning, hvilket betyder, at der kan foretage ændringer uden nævneværdige omkostninger, der kommer til alles fordel.  

Vi står som totalleverandør for hele projektet og kan derfor give et realistisk helhedsbillede af det færdige resultat, ved at udarbejde en professionel plantegning samt en realistisk rendering af 3D-tegningen.  

Facadebeklædning DOKK16

Hvorfor er det så fordelagtigt med en 3D-visualisering?

 

Spare tid og penge

Ved at se jeres projekt i 3D kan I tydeligt identificere og rette eventuelle designfejl eller ændringer, inden byggeriet går i gang. Dette betyder færre omkostninger og forsinkelser i sidste øjeblik. Vores 3D visualiseringer giver jer mulighed for at foretage justeringer og træffe vigtige beslutninger på et tidligt stadie, hvilket optimerer projektets forløb.

Solid og præcis kommunikation med alle involverede parter

Ved at vise jeres idéer og visioner i en livagtig 3D præsentation kan man nemt og effektivt formidle jeres budskab til investorer, samarbejdspartnere og medarbejdere. Denne form for visuel fremstilling skaber en fælles forståelse og sikrer, at alle er på samme side, når det kommer til projektets vision og mål.

Kontakt os vedr. 3D-visualisering