3D-visualisering

Hos DOKK16 ønsker vi altid at opfylde jeres ønsker og behov, så vi kan opnå den optimale indretningsløsning til jeres projekt. Vi ser indretning som en proces, hvor I er med gennem hele forløbet – Vi udarbejder derfor løbende visualisering af projektet i form af 3D-tegninger, moodboards og virkelighedsbilleder. Med disse hjælpemidler kan vi sammen forme det resultat, som vil skabe de bedste rammer for netop jeres virksomhed.

En fotorealistisk gengivelse af dit kommende projekt med form og materialer kan udføres meget tidligt i projektets udformning, hvilket betyder, at der kan foretage ændringer uden nævneværdige omkostninger, der kommer til alles fordel.  

Vi står som totalleverandør for hele projektet og kan derfor give et realistisk helhedsbillede af det færdige resultat, ved at udarbejde en professionel plantegning samt en realistisk rendering af 3D-tegningen.  

Facadebeklædning DOKK16

3D-visualiseringer giver en bedre idé om, hvordan rummet vil se ud, når det er færdiglavet. Det giver samtidigt en mulighed for at se rummene i deres fulde skala og detaljer. Til alles fordel giver det mulighed for at foretage ændringer og justeringer i designet, inden det fysisk bygges, hvilket kan spare tid og penge.

3D-visualiseringer giver en forståelse for rummets funktionalitet, samt mulighederne for belysning, materialevalg og farvevalg. Dette kan hjælpe med at sikre, at vores kunders vision bliver ført ud i livet på den mest effektive og æstetisk tiltalende måde.

Desuden kan 3D-visualiseringer også bruges til at visualisere komplekse rum, såsom kontorlandskaber eller hoteller, hvor det er vigtigt at få en forståelse for flowet i rummet og de forskellige aktiviteter, der vil finde sted.

Alt i alt hjælper 3D-visualiseringer med at få en bedre forståelse for det færdige projekt og sikre, at det lever op til de givende forventninger og krav.

Kontakt os