Har arbejdspladsen brug for en hjælpende hånd?

 
 
Ny indretning

Trænger de visuelle rammer i jeres virksomhed til en fornyelse eller opdatering?

Hvad enten det gælder en fuld indretning eller ny interiør styling, så er virksomhedens udtryk en vigtig del, af den måde hvorpå kunder og medarbejdere opfatter dynamikken i virksomheden.

Indretning og styling kan være en større udfordring, og man kan hurtigt miste overblikket i forhold til hvor man skal begynde og hvordan udtrykket skal være.

Det vil derfor være en god idé at gøre sig nogle tanker om følgende:

Hvad skal jeres virksomhed afspejle?

Er jeres virksomhed et mere formelt og professionelt sted som fx et advokatfirma, er det vigtigt at kunderne mødes af et ambitiøst og stilrent miljø, som afspejler virksomhedens branche.

Og modsat hvis I arbejder i fx reklamebranchen, vil man ofte gerne signalere kreativitet, hvilket kan gøres ved brug af farver og utraditionelle løsninger.

Hvor mange m2 arbejder i på?

Har jeres virksomhed mange m2 at arbejde på, vil der automatisk være flere muligheder i forhold til indreting og styling. Samtidigt skal man være opmærksom på, at holde en rød tråd i indretning.

Har I derimod et mindre omfang af plads at gøre med, vil der være mulighed for at tænke i mere kreative løsninger, som vil udnytte pladsen bedst muligt. Her vil det være vigtigt ikke at indrette med for mørke farver, da det vil få området til at syne mindre.

Har i brug for råd og vejledning?

Indretning og styling kan godt virke uoverskueligt, hvis man ikke har prøvet det før eller hvis tiden er knap. Derfor ville det ofte være en god idé at alliere sig med en ekspert, som enten kan give råd og vejledning til en optimal indretning, eller som kan varetage hele processen med udgangspunkt i jeres ønsker og behov.