Bring naturen indenfor

 
 
Træpaneler

Træ kommer i mange forskellige sorter og former af bearbejdning. Det er et materiale der kan skabe noget varme og liv, men samtidigt skabe et rå og rustik modspil til den lyse stilrene nordiske indretning.

Inden du begynder at købe møbler eller tilbehør i træ, så gør op med dig selv om stilen skal være i mørke eller lyse træsorter. Som udgangspunkt bør man undgå at mikse for mange forskellige træsorter, da det hurtigt kan komme til at syne rodet.

Er du mest til lyse træsorter, så gå efter fx ask, bøg, birk eller eg. Hvis det derimod er de mere rustikke og mørke sorter du er til, så er røget eg, teak og valnød oplagte sorter.

I møde- og konferencelokaler kan et træbord i en mørk sort give rummet et meget eksklusivt udtryk, specielt hvis du kombinerer bordet med nogle lækre læderstole.

Mørkt træ er med tiden blevet mere og mere populært, og specielt røget eg hitter inden for træmøbler. Med mørkt træ kan du skabe en kontrast og et robust og maskulint look, da træet har en vis struktur i sig. I møde- og konferencelokaler kan et træbord i en mørk sort give rummet et meget eksklusivt udtryk, specielt hvis du kombinerer bordet med nogle lækre læderstole.

Er dit kontor indrettet med møbler i forvejen, eller tør du ikke helt starte på den store udskiftning, så start i de små. Tilføj detaljer og accessories i træ, da småting hurtigt kan bløde op og skabe en hyggelig indretning og stemning.

Træ er et naturligt og organisk materiale, hvor åre og knaster gør, at ikke to møbler i træ er ens. Det betyder ligeledes, at træets farve og struktur ændrer sig gennem hele møblets levetid – dog ikke så meget, at du pludselig står med et helt andet bord.

Ønsker du noget inspiration til din indretning med træ eller sparring til nye idéer, er du velkommen til at komme forbi vores showroom på Balticagade 16 på Aarhus havn eller kontakte os på tel:+45 31120099 eller mail info@dokk16.com.