Åbent men lukket?

 
 
Åbent men lukket

På mange arbejdspladser sidder medarbejderne i store åbne kontorer med eget skrivebord, hvilket giver en social stemning, og er en stor kontrast til de traditionelle cellekontorer. Men hvordan skaber man en balance mellem det sociale og privatlivet, hvis medarbejderne ønsker at få mulighed for at trække sig tilbage eller har brug for et stille område til fx møder? Det er mange gange dette øjebliks privatliv som gør medarbejderne kreative, fokuseret og motiveret.

Rum-i-rum giver et andet udtryk til arbejdspladsen og er ofte mere spændende og inspirerende end et traditionelt mødelokale

En nyere og mere up-coming løsning er rum-i-rum. Man indretter simpelthen små områder, som fungerer som aflukkede og private rum i det store rum. På den måde undgår man at bygge vægge op og indskrænke områderne i det store rum.

Rum-i-rum giver et andet udtryk til arbejdspladsen og er ofte mere spændende og inspirerende end et traditionelt mødelokale. Løsningen giver medarbejderne mulighed for, at være private uden at melde sig ud af fællesskabet på arbejdspladsen.

Hvis man ønsker at lukke lyden ude og stadig være en del af det sociale, er Plenty Pod fra Abstracta den ideelle løsning. Plenty Pod kan fungere som et lille mødelokale, en telefonboks i en lobby eller et pauserum. Mulighederne er mange, da produktet kommer i forskellige størrelse og farver. Plenty Pod lukker lyden af udefra og indefra, hvilke giver mulighed for telefonsamtaler uden at forstyrre andre udenfor. Derudover er der integreret ventilation, lys og elektricitet indvendigt.

Har du dog derimod ikke brug for at lukke dig helt ude, men bare lidt afskærmning til fx et uformelt møde, så har Wagner et godt forslag med deres W-Lounge. Produktet er en sofa med høj ryg og sider, som fungerer rigtig godt med to overfor hinanden med et bord i mellem, da man ikke bliver forstyrret af forbipasserende eller andre aktiviteter i rummet. W-lounge kommer i forskellige farver, så i kan vælge den der passer lige ind i jeres virksomhed.