Moderne køkkener i høj kvalitet

I samarbejde med PORCELANOSA kan vi tilbyde en helstøbt løsning med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Emotions®-serien

Fornyet design, fremme nye trends med de mest eksklusive komponenter på markedet. Gamadecors yngste kollektion er på forkant med køkkendesign med nye arbejdshøjder og fodreduktion for at tilpasse sig nye behov, øge kapaciteten på modulerne og lave køkkener med mere minimalistiske designs.

Emotions®-serien byder på alt fra topkvalitet, mere opbevaringsplads og maksimal integration af elektriske apparater.

Gamadecor Emotions serien Porcelanosa køkken
Residence serien Gamadecor Porcelanosa køkken kitchen

Residence-serien

Residence-kollektionen, fra PORCELANOSA køkkener, er beregnet til krævende projekter med højtydende detaljer. Dette udføres ved hjælp af beslag fra de førende europæiske mærker og brædder fra bæredygtige skove.

Residence køkkenkollektionen har en bred vifte af muligheder, både skuffe- og skuffearrangører, samt specielle udtræksbeslag for at optimere pladsen inde i køkkenmøblerne.

Projects-serien

Projects køkkenkollektion af PORCELANOSA er designet til at imødekomme behov for store køkkendesignprojekter hvor der kræves optimal logistik.

Denne kollektion er lavet af træ fra bæredygtigt høstede skove med skabsbeslag af
førende europæiske mærker. Hele serien bliver produceret i Spanien.

Projects-serien porcelanosa

PORCELANOSA GROUP

PORCELANOSA-Køkkener

PORCELANOSA-køkkener er en køkken -og inventarvirksomhed under den verdensomspændende PORCELANOSA Group. De producerer højkvalitetskøkkener i et utal af varianter og kombinationsmuligheder. Alle køkkener og inventar bliver produceret i Villa Real lige nord for Valencia i Spanien på en af verdens førende fabrikker inden for automatisering af produktion, hvilken medfører kontinuerlige høj kvalitet og præcision.

Da PORCELANOSA selv producerer nogle af verdens flotteste naturstensprodukter, keramiske produkter og armaturer bliver disse også brugt i produktion af PORCELNOSA’s køkkener og inventar.

I samarbejde med PORCELANOSA kan vi tilbyde en helstøbt løsning på tværs af boligen – fra køkken, bad, garderobe og fliser. For at sikre, at I får et køkken som passer til netop jeres projekt, kan alle køkkenerne ydermere speciallaves til netop jeres behov – uanset om I ønsker træ, laminat, lakeret overflader, HPL eller glas.

Samarbejdspartnere

Witt
Vestfrost
Witt
Temptec
Witt
Miele
Falmec
Liebherr
Groupe Brandt
Temptec
Witt
Miele
Groupe Brandt
Temptec

Book et møde med vores køkkenkonsulent

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores køkkenkonsulenter, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig eller dit projekt.

Kontakt os